Csapatépítő programok

CSAPATÉPÍTŐ TRÉNING, INDOOR – OUTDOOR RENDEZVÉNYEK

A szálloda festői környezete kiváló terepet nyújt a különböző természetközeli outdoor tréningeknek, melyet külön kérésre.

 • az Önök elképzelésének megfelelően állít össze partnercégünk.
 • innovatív csapatépítő élményelemek,
 • kihívás és motiváció a cég elképzeléseinek megfelelően!

 Az alábbiakban bemutatott programok csupán ízelítőként szolgálnak, további lehetőségekér kérje ajánlatunkat. Természetesen lehetőség van a feladatok személyre szabására, a céloknak és a megrendelő igényeinek megfelelően.

INDOOR PROGRAMOK

Juss ki a bezárt hotelből! Kijutás – kiszabadulás – pánikszoba

Csoportfelrázó csapatépítő programajánlat 60-120 percben.

 

A TÓ HOTEL TITKA

A Tó Hotel titkát nem mindenki birtokolhatja. A résztvevők megfejthetik az ősi rejtélyt, miközben felfedezik az egyedülálló környék páratlan szépségét mintegy 2-3 km-es túra során. Kihagyhatatlan élmény, és örök titok!  A mesés program célja a csapat építése, a csapattársak együttes feladatmegoldása kreativitásuk és találékonyságuk segítségével. Az egyedülálló környezetben zajló játékok határtalan szórakozást ígérnek, de nem feledkeznek meg a közös munka okozta büszkeség eléréséről és az összefogás erejéről sem. A végső cél a titok megfejtése, melyre csakis együttesen, a csapat egésze képes.

 

JÁTÉKOK HATÁRTALANUL
INDOOR-OUTDOOR FOMÁBAN IS LEBONYOLÍTHATÓ

Volt egy tévés vetélkedő, amit mindenki imádott. A program a legendás játék legjobb részeit hivatott felidézni, ahol a csapatok egy fantasztikus hangulatú, grandiózus verseny keretein belül átélhetik a kilencvenes évek legsikeresebb világjátékát. Földön, vízben és levegőben mérik össze erejüket, ügyességüket és tudásukat. A cél a győzelmen túl az önfeledt kikapcsolódás és élmény!

 

A TÓ HOTEL ELVESZETT KINCSE NYOMÁBAN

A felfedező kincsvadászat során a csapatnak együttes koordinálással kell megfejteni a titkokat, megoldani a feladatokat, ám ez nem olyan egyszerű. Különféle trükkök és megtévesztő események teszik komplikálttá. Ügyes koordinálással azonban a mindenre elszánt csapat eléri célját. A csapat egészére szükség van, mindenki kreativitása, ügyessége, találékonysága előtérbe kerül, közösen pedig megoldják a játékos feladatokat, és végül a kincs boldog öröm!

 

INDIANA JONES FÜGGŐHÍDJA – HÍDÉPÍTŐ STRATÉGIAI ÉLMÉNYJÁTÉK

Az ember kezdetben csak a természet által létrehozott „hídszerkezeteket” használta, mint a vízfolyások vagy szakadékok felett átívelő kidőlt fatörzseket, természetes boltozatokat, lecsüngő liánokat. Később maga is létrehozott ilyeneket: több egymás mellé fektetett fatörzs összekötéséből és lefedéséből vagy kőlapokból keletkeztek a gerendahidak ősei, a liánok vagy bambuszrostok összefonásával keletkező szerkezetek pedig a modern függőhidak előőrsei.

A program ezt az építkezési formát hivatott előtérbe helyezni, ám nem csupán az építésen a cél.

A „hozzávalókat” a résztvevők kalandos útjuk során gyűjtik össze. A természet és a mai modern technika csakis a segítésükre van, ám az együttes feladat megoldás, kreativitás, találékonyság, a jó kommunikáció kialakítása, a vállalkozó szellem nélkülözhetetlen! A program a választott nehézségnek megfelelő elemekkel bővített, időtartama és összetétele az igények szerint alakítható.

 

BÁNKI PONTVADÁSZAT – GEOCACHING
GEOCACHING EXTRA – WINECACHING

A program kiváló kikapcsolódást nyújt a résztvevőknek. A csoport GPS-ek segítségével több csapatban indul el a navigációs útvonalon. Az egyes koordináta pontokon eltérő fizikai és szellemi próbatételek várnak a csapat tagjaira. Néhol egy-egy láda (geoláda) néhol pedig egy-egy koordinátor segíti (nehezíti) a feladat megoldását. A feladatok megoldása csapat szinten kötelező, hiszen annak függvényében tudnak tovább haladni. Amennyiben a csapat jól teljesít, a geovadászat eléri célját és mindenki ajándékban részesül. A winecaching programnál, az állomáspontokon különleges egri borokat is kóstolhatnak a résztvevők.

A NAGY HÁZAK HARCA A VASTRÓNÉRT

A Trónért folytatott harc történelmi alapjait az évszázados múlttal ellátott családok adják. Ezen családok – jelen esetben csapatok – csatározásai jelentik a történet egyik fő vonalát. A híres zászlók alatt felsorakozott seregek feladata, hogy a különböző állomásokon található próbatételeket a lehető legügyesebben teljesítsék, hogy a játék végén a legrátermettebb csapat a Hét Királyság ura lehessen. A Vastrón megszerzése nem lesz egyszerű! A feladatok során, a sötét középkor jellemző harci eszközeivel is megismerkedhetnek a résztvevők, de természetesen a könnyedebb, nehezebb fizikai próbatételek mellett a lexikális tudás is elengedhetetlen lesz. A felejthetetlen program során bárki lehet a Lannister, a Stark, a Baratheon, a Tyrell, a Greyjoy vagy a Martell ház tagja, de akár az utolsó Targaryen is. A nagy csatározások közepette egy valamit ne feledjetek, közeleg a tél.

LÁDAAUTÓ DERBY A TÓ HOTELBEN

A kreatív és jópofa csapatépítő program során nem csak a közös munka, hanem az együttes gondolkodás varázsa is megelevenedik. A csoport létszámának megfelelőn több csapatra osztva indul a játék. A résztvevők a megoldott feladatok arányában kapják meg a ládaautóhoz szükséges kellékeket, majd azok összegyűjtése után nekilátnak a saját autójuk megépítéséhez. Határt csak a képzelet és a rendelkezésre álló idő szab. A program végére elkészült ládaautókkal a csapatok egy grandiózus versenyben mérik össze ügyességüket!

 

EXTRÉM ÉLMÉNYPROGRAMOK

HOLDKÓROSOK ÉJSZAKÁJA 

Az éjszakai kalandtúra során a résztvevőkre a sötét erdő összes rejtelme leselkedik, ahol az éj fedte természet megnehezíti az előrejutást. Segítségükre van néhány GPS koordináta, egy pár világító eszköz és persze a csapatszellem. Az élménydús mini-expedíció nem hétköznapi kalandokat ígér, kizárólag éjjeli baglyoknak! Előzetes megbeszélés alapján extrémebb és könnyedebb verzió is választható.

 

SEGWAY ÉS/VAGY ELEKTROMOS ROLLER TÚRA

Különleges eszközök, melyek a hétköznapokban kevésbé ismertek és használatosak, de mindenki számára igazi szórakozást nyújtanak! Izgalmas segway és/vagy e-roller túrák csodálatos erdei, parkos, városi területeken! A mai modern technika segítségével kapcsolódjunk ki és élvezzük a természet különlegességeit, szépségeit!

 

HEGYEN-VÖLGYÖN ÁT – TEREPJÁRÓS ÉLMÉNYTÚRA

Terepjárós élménytúra Bánk és környékének különleges vidékén, GPS pontokkal, az egymásban hinni akarás elvével, szinte teljes körű vezetési lehetőséggel. A túra során az útvonalat részben a csapattagok által megszerezett GPS pontok adják, részben a sofőrök helyi tapasztalata. Útközben sor kerül olyan bizalomjátékra, ahol minden csapattagra és a vezetési tudásra is szükség van, a legbátrabbak a volán mögé ülve tesztelhetik érzékeiket és tudásukat.

 

BUBORÉKFOCI

A legújabb sportőrület, a gömbbe zárt élmény! A foci szórakoztatóbb változata, ahol a játékosok egy hatalmas gömbbel a testükön küzdenek egymással, hogy megszerezzék a labdát. Az esés nem kizárt, sőt!

 

KOMMANDÓ „LIGHT” – STRATÉGIAI LÉZERHARC

Az első valósághű szabadtéri harci játék, ami nem jár semmilyen fájdalommal, és nincsen semmiféle káros hatással a környezetre. Ideális játéklehetőség azok számára, akik eddig a számítógép előtt ülve játszották a különböző harci játékokat, de élőben féltek kipróbálni az esetleges sérülésveszély miatt. Infravörös jelkibocsátás, holografikus irányzék! A paintball harc modern változata. Különleges stratégiák, csapatjátékok.

 

ÍJHARC – ARCHERY TAG ÉLMÉNYJÁTÉK

Az archery tag, azaz az íjharc hazánkban még alig ismert harci élményjáték. Egy íjjal és a hozzá tartozó speciális nyíllal űzik, aminek hegye tompa, félkemény hab, így használata veszélytelen. A hangulatos játékot egy akadályokkal kialakított pályán űzik fejvédővel. A játék során csapatok küzdenek meg egymással. Igazi csapatjáték, igazi stratégiák, felhőtlen szórakozás és élmény! Minden korosztálynak ajánlott.

 

PAINTBALL – CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!

A vérnélküli harc. A játék ragyogó lehetőséget ad a mindennapok során felgyülemlett stressz, feszültség levezetésére. Mindemellett kiváló csapatépítő tréning, miközben az adrenalin szint egyre magasabbra hág. Fejenként 200 db lőszerrel a csapatok egymással küzdenek, természetbarát anyagokat használva.

 

VÍZI PROGRAM

SÁRKÁNYHAJÓZÁS

Nincs még egy olyan csapatsport, mint a sárkányhajózás, amely olyan közösségteremtő és fejlesztő tevékenység, amelyben egy célért két labdarúgó-csapatnyi ember küzd. Rendkívül alkalmas csapatépítésre, közösségi szellem formálására. Kiváló hangulat, felejthetetlen élmény! Természet – szép környezet – jó levegő – víz – feeling! Versenyre fel, a leggyorsabb csapat győz!


INDOOR PROGRAMOK

 

A TÓ HOTEL FOGLYAI

Mit tennétek, ha hirtelen bezárva találnátok magatokat egy számotokra teljesen idegen helyen, ahol egy visszaszámláló tudatja veletek, hogy a hátralévő perceitek meg vannak számlálva!? Vajon képesek vagytok legyőzni a bezártság okozta stressz érzését és megtalálni a szabadulás kulcsát? Erősen ajánljuk azon csapatoknak, akik szeretik a kihívásokat, rejtélyeket, izgalmakat és nem félnek a feszült helyzetektől. A közös játék öröme és különösen a közös siker hozzájárul mind az egyén önbizalmának, mind a csapatkohézió megerősítéséhez. A feladatok megoldásához nem kell különleges vagy lexikális tudás, inkább a találékonyság és a logika a fontos. A különböző feladatok között van könnyebb és nehezebb is, így minden játékosnak lehet egyéni sikerélménye, miközben hozzásegíti a csapatot a végső, közös sikerhez. Kiváló csapatépítő szórakozás!

A szobákat minden esetben a csapat létszámának megfelelően alakítjuk.


HOL VOLT, HOL NEM VOLT… – GASZTRO – KRIMI
 

A gasztro – krimi az egyik legújabb őrület. A céges ebédek és vacsorák kiváló programja lehet a legfrissebb szórakoztató, interaktív nyomozós csapatjátékunk, amely során a játékosok egy rejtélyes eltűnési ügybe csöppennek, melynek felgöngyölítése közben váratlan fordulatok, logikai és kooperációs feladatok megoldása vár rájuk. A játékban résztvevők a gasztronómiai élménnyel párhuzamosan egy izgalmas történet aktív részeseivé válnak, fantasztikus nyomozási kalanddal gazdagodnak.

A létszámnak megfelelően, 8-10 fős asztaltársaságokat javaslunk kialakítani. Az asztaltársaságok – miután megkapták a koordinátoroktól az instrukciókat –, az étkezés teljes ideje alatt, saját, kényelmes tempójukban végezhetik a nyomozást az asztalaiknál.

A TÓ KVÍZ MESTEREI

A vacsora előtti vagy vacsorát követő játék, ahol a csapatok (asztaltársaságok) hol közösen, hol pedig magukban oldják meg a néha vicces, néha pedig igazi kihívást rejtő feladatokat.

 Néhány feladat ízelítőül:

 • matematikai teszt
 • találós kérdések
 • Becsüld meg! – műveltségi kérdéssor, három választási lehetőséggel
 • Ki vagyok én? – a játék során minden résztvevőre felhelyezünk egy címkét, amelyen valamilyen vicces emberi szokás, tulajdonság van feltüntetve. A cél, hogy akin a címke van, kitalálja, hogy mi van rajta, miközben a többiek annak megfelelően viselkednek vele.
 • Rajzmesterek – egy, a csapat által nem látott rajzot szükséges lerajzolniuk úgy, hogy a rajzot ismerő programvezető csak síkidomokban magyarázza el, hogy mi áll a képen.
 • Ez a névjegyem! – a csapattagok egy rájuk jellemző tulajdonságot írnak fel egy cetlire, amelyet később közösen felolvasnak, így kiderül, hogy mennyire ismerik jól egymást.
 • Celeb kvíz

UTAZÁS A FÖLD KÖRÜL

 A játékosok csapatokat alkotva világ körüli úton vesznek részt. Az állomások teljesítésével „bejárják” a földrészeket és a különböző országokhoz tartozó játékos feladatok megoldásával teszik meg a „világ körüli utat”, amelynek végén ünnepélyes eredményhirdetés keretein belül a győztes csapatokat jutalom várja. Hangulatos, szórakoztató, tréfás, csapatépítő. Különleges és izgalmas, kihívást rejtő feladatok teszik színessé a programot. A feladatok aktív részesei a bátor, vagány, és visszahúzódó egyének összessége. 

SIVATAGI TRAGÉDIA

A program során a résztvevőket asztaltársaságok szerint csapatokra osztjuk. A csapatok egy karib-tengeri repülős utazásra indulnak (itt javasolnánk az utazás helyszínének megfelelő ruházatot, de természetesen más jellegű elképzelés is szóba jöhet, az igényeknek megfelelően), de sajnos a repülőgép lezuhan egy sivatagba. Szerencsére mindenki életben marad, azonban közösen el kell dönteniük, hogy a rendelkezésre álló tárgyakból (víz, fegyver, ehető állatok kézikönyve stb.) melyek azok amelyek segítenek nekik a túlélésben. 15 tárgyat kell fontossági sorrendbe tenniük közösen, majd megvitatják, hogy vajon túlélnék-e a sivatagi kalandot… Improvizatív, kreatív és igazán interaktív játék, amelynek a végén a szakértők által összerakott sorrend is nyilvánosságra kerül, ezáltal kiderül, hogy mennyi esélyük lenne a sorrend alapján a túlélésre. 

SÖTÉT REJTÉLY

A csapatoknak egy homályos bűneset bonyolult szálait kell felgöngyölíteniük. Két érthetetlen haláleset történt egy titkos konferencián, valahol a hegyekben. A rendőrség kiszállt és rögzített minden nyomot, kihallgatva a gyanúsítottakat. Minden ügyben szereplő személynek alapos indoka volt az elkövetésre, viszont érdekes mód az alibik már nem állnak ilyen jól. Az ügy nyomozója hosszas latolgatás után senkit nem vett őrizetbe és ezzel leállt a további vizsgálat. Mi ebbe nem nyugszunk bele, újra elővesszük ezt a jegyzőkönyvet és letöröljük róla a port. A nyomozói anyagokra támaszkodva újra vizsgáljuk az ügyet.

BOR-PRÓBA

A program a borkóstoló közbeni ráhangolódást kívánja elősegíteni. A játékok a borok különleges világát elevenítik fel, hol humoros, vicces, játékos, hol pedig koncentrációt és komoly figyelmet igénylő formában. A borkóstoló helyszínén zajlik a program, ahol  a játék során könnyedebb és igazi koncentrációt igénylő feladatokban is (ügyességi borverseny, bortotó, bortábornok avatás) összemérik tudásukat a csapatok. A játék végére a poháremelés is automatikussá válik és a közös jókedv alapot ad egy igazán különleges borkóstolóhoz.

NYERJ 1 PERC ALATT…  

Voltak álmaik, amik valóra váltak. Voltak céljaik, amik megvalósultak. Győztek, mert hittek magukban! Te se várj a csodára, mert a csoda ott van benned! Bízz magadban és dönts! Vársz, vagy nekivágsz, mert tudod, hogy a sikerhez nem kell más, csak 1 perc és nyersz! A program a közismert játék legkedveltebb részeit idézi fel. A játék egy grandiózus sorverseny, ahol a csapattagok egymást váltva, rövid idő alatt – 1 perc alatt – teljesítik az izgalmas, játékos, nem hétköznapi feladatokat. A cél a győzelmen túl az önfeledt kikapcsolódás és élmény!


ORIGAMI ÉS MIKRO BŰVÉSZET
 

A papírhajtogatás kedvelt játéka lehet mindenkinek. A felnőttek és gyerekek kézügyességét, térlátását, kreativitását fejleszti amellett, hogy nagyon jó szórakozást nyújt. Szemerey László a bűvészkedés mellett 1982 óta foglalkozik az ősi távol-keleti papírhajtogatással. Az azóta nagy népszerűségnek örvendő foglalatosság többféle ága közül leginkább az egyetlen papírból, ollót és egyéb segédeszközöket mellőző technikát alkalmazza. 1989-ben megjelent Papírcsodák című könyve nagyrészt saját fejlesztésű hajtogatásokat mutat be. A Magyar Televízióban Rózsa György Leg… leg… leg… című műsorában a tv kamerái előtt papírból készült békája három ugrásból közel 6 métert ugrott. 1994-ben ő hajtogatta Magyarország legnagyobb, mintegy kétemeletnyi magasságú szarvasát, 11×11 méteres papírból. A papírhatogatás közben a bűvész lehetőséget teremt asztal melletti mikromágiára is, a nézőket még inkább lenyűgözik a kézzelfogható közelségben látott varázslatok, trükkök.

 

BŰVÉSZ SHOW

László 1984-től bűvészkedik, több nemzetközi bűvészverseny nyertese. Igény szerint, a programjaink bármelyike kiegészíthető egy 30-40 perces, látványos bűvésztrükkökből összeállított műsorral is. Megfelelő előkészülettel a cég logójával ellátott kártyalapok, vagy egyéb tárgyak is szerepelhetnek a műsorban.

CASINO PARTY

A “világbajnok négyes

Pókera világ egyik legnépszerűbb kártyajátéka

Black Jack népszerű asztali kaszinójáték, ahol a játékos nyerési esélye nagyobb lehet, mint a házé!

Roulette klasszikus kaszinójáték

Büntetlen szórakozás, élmények és izgalmak! A programot szakképzett, igényes – igény függvényében idegen nyelven is beszélő – játékvezetőkkel bonyolítjuk.

Craps – A craps egy két kockával játszott igen népszerű kaszinó játék.

 


További programlehetőségek:

 • karitatív madáretető építés,
 • kézműves programok,
 • gasztronómiai programok,
 • e-bike túra,
 • repülés az innovatív gyrocopterrel vagy motoros sárkányrepülővel,
 • hőlégballonos függeszkedés, repülés,
 • domino day,
 • Tiszta Hollywood! – filmforgatás.
 

 

 

 

Az árak az esetleges terüethasználati és/vagy terembérleti díjakat nem tartalmazzák!
A programokhoz néhány esetben transzfer szükségeltetik, melyet a program ára nem tartalmaz.  A programok alakíthatók az igények és a rendelkezésre álló keret szerint!
A programok helyszínei időjárás függvényében változnak, ezért program előtt egyeztetést igényelnek! Rossz idő esetén indoor csapatépítő programot biztosítunk!
Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a megrendelt programokon mindenki saját felelősségre vehet részt.
A programok áfamentes bruttó összegen is megrendelhetőek!
A program időtartamára igény szerint balesetbiztosítást kötünk.

 

2014.09.16.
Bezárás

A webhely a nagyobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie-kat) használ. A webhely használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Bővebb információ